worldwide shipping

Vorotek M Scope Breedbeeld Vergroter met LED verlichting

Breedbeeld Vergroters met volledig geïntegreerde LED verlichting van chirurgische kwaliteit.

Voor oppervlakkige behandeling, inspectie en checks van de huid, wonden, tanden, etc.

Gebruikt door o.a. plastisch chirurgen, dermatologen, oncologen en dierenartsen.

   

De Vorotek M Scope breedbeeld vergroter
Veterinarian Bettina Hausmann Sternlose Dyreklinik using the M Scope

Een open breed gezichtsveld met vergroting en briljante verlichting

De VorOtek M Scope combineert een zeer heldere breedbeeld vergroting met hoogwaardige LED-verlichting van chirurgische kwaliteit. 

Het grote voordeel van deze breedbeeld vergroter is dat hij een open en breed gezichtsveld biedt, veel groter dan het gezichtsveld van een vaste of mobiele 3D microscoop of loepbril.

In combinatie met de briljante LED-verlichting van de M Scope is het resultaat een goed overzicht met uitzonderlijke beeldkwaliteit. 

De Vorotek M Scope is speciaal ontwikkeld voor die medische beroepen waar een breed gezichtsveld met vergroting nodig is, zoals  

Ideaal voor handelingen waarbij een goed overzicht nodig is zoals onco-dermatologie, dermoscopie, huid- en hand operaties, ontstekingsziekten van de huid, etc.

De VorOtek M Scope wordt op het hoofd gedragen (handsfree), is volledig mobiel & licht van gewicht (de batterij met 8 tot 12u gebruiksduur is heupgedragen) en is ontwikkeld met aandacht voor eenvoud, duurzaamheid en comfort. 

Voordelen van de M Scope

Dubbele functie

De breedbeeld vergrotingsplaatjes kunnen eenvoudig omhoog worden gedraaid om alleen de hoofdlampfunctie van chirurgische kwaliteit te gebruiken.

Vergrotingsbereik

Er is een serie van hoogwaardige breedbeeld vergrotingsplaatjes te verkrijgen van 2, 4 en 6 dioptre (vergroting 1.5, 2.0 en 2.5 X) met krasbestendige coating. Ideaal voor behandelingen waarbij verschillende vergrotingsniveau’s handig zijn.

LED-verlichting van chirurgische kwaliteit

Briljante 55.000 lux verlichting, met superieure uniformiteit van rand tot rand over het gehele gezichtsveld.

Schaduwvrije coaxiale LED-verlichting

De locatie van de briljante LED-verlichting kan worden aangepast om uit te lijnen met het visuele pad van jou als drager, waardoor volledig schaduwvrije verlichting mogelijk is.

Dimbare LED verlichting

De dimmerfunctie biedt 8 verlichtingsniveaus essentieel voor bijvoorbeeld oogprocedures.

Uitstekende batterij

Het unieke speciaal ontwikkelde VorOtek Power Pack (Lithium Ion) biedt 7 tot 20 uur “uptime”, afhankelijk van het door jou gekozen verlichtingsniveau.

Breedbeeld vergroter voor medische behandelingen aan het oppervlak in de oncologie, dermatologie, plastische & cosmetische chirurgie, en bij huisarts en dierenarts.

2.195,00

excl. BTW en verzendkosten

Vragen?

Stel ze ons gerust!