worldwide shipping

Over ons

Wat ons drijft bij Alsoka Medical is het mobiel maken en dichter naar de gemeenschap brengen van de medische zorg. Dat helpt bestaande capaciteit beter te benutten en het zorgsysteem te ontlasten. En brengt zorg waar mogelijk dichter bij de verouderende consument wat hun en hun eventuele mantelzorgers ontlast.

Onze wortels liggen in de unieke hoofdgedragen optische hulpmiddelen van Vorotek die wij sinds begin 2023 exclusief importeren en distribueren in Europa. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de KNO arts, huisarts en audicien, de huidspecialist, de dermatoloog en cosmetisch chirurg. De Vorotek apparatuur biedt mobiliteit, aanpassingsvermogen en snelheid van handelen. En draagt bij aan het optimaal inzetten van onze beperkte en steeds drukker bezette medisch specialistische capaciteit.

Waar de mogelijkheid zich voordoet bouwen wij een landschap om onze kern van optische hulpmiddelen waarmee het mogelijk wordt medische zorg ook door niet medisch geschoolde krachten te laten uitvoeren. Zo bieden wij in samenwerking met de OnlineKNO-arts en ClearEarsLearning audiciens een deskundige opleiding, gespecialiseerde apparatuur en toezicht en begeleiding om hen in staat te stellen oorsmeer veilig en met vertrouwen te verwijderen.

Dit verlicht de druk op het zorgsysteem, bespaart consument en audicien tijd, en verbetert klantenstroom en capaciteitsbenutting van de audicien.

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden?

Onze klanten

Ons team

René Kamminga

Oprichter / eigenaar

Jan Rombout

KNO arts, oprichter / eigenaar OnlineKNO-arts
Meg Bumpstead

Meg Bumpstead

Prof. Nurse, oprichter / eigenaar ClearEarsLearning
Karin Tromop

Karin Tromop

COO

Onze partners

Vragen?

Stel ze ons gerust!